TOP
 

       
Dr. Royal Raymond Rife

"End to All Diseases" - "Slut ´Med Alle Sygdomme"
skrev aviserne i 30'erne


 
LÆGEMIDDELSTYRELSEN AMA GÅR I KRIG
 

Efter at Phillip Hoyland tabte, gik AMA i krig mod Dr. Rife og hans teknologi. De gjorde alt i deres magt for at miskreditere Dr. Rife og hans forskning. De begyndte at true med at fratage lægelicenser og karrierer fra enhver læge, der støttede Dr. Rife. Hans laboratorier oplevede en række mystiske indbrud, der resulterede i beskadigelse af udstyr, stjålne dele så udstyret ikke fungerede og ødelæggelse af meget af Dr. Rifes dokumentation.

Medicinalvirksomhedernes enorme penge er brugt på, at alle, der kender til Dr. Rife-terapi - alt er glemt. Arbejde og liv Dr. Raymond Royale Rife blev definitivt ødelagt af den ulovlige beslaglæggelse af hans dokumentation.

Det sidste slag kom, da Federal Drug Administration (FDA) ransagede Dr. Rifes laboratorium og beslaglagde alt udstyr og forskning. Som et resultat af al ødelæggelsen af ​​hans laboratorieudstyr og noter er meget af hans forskning gået tabt. Vi har kun en registrering af 18 MOR-frekvenser, han opdagede, selvom det er blevet rapporteret, at han dokumenterer mindst 54. Langt de fleste frekvenser, der bruges i dag, blev opnået ved andre metoder: se Hvor kommer Rife-frekvenser fra?

Fishbeins bestræbelser på at undertrykke enhver behandling, der var uden for AMA's kontrol, var ikke kun begrænset til Dr. Rife. Han lavede en karriere ud af at forfølge og ødelægge jordemødre, indianerhealere, urtelæger, naturlige healere (alternative behandlere) osv., stort set alle, som han ikke kunne kontrollere ved at true med deres lægelicens. Hans taktik var så grov, at han og AMA blev anklaget for at overtræde Sherman Anti-Trust Act. Fishbein blev til sidst dømt for afpresning. Han døde i 1976.

Forfatteren til artiklen offentliggjort i det årlige Smitsonian Institute blev på mystisk vis dræbt i sin bil. Dr. Nemes, en nær medarbejder til Dr. Rife, døde i en brand i hans laboratorium, hvor al dokumentation blev brændt. Og siden 1939 har alle de fremtrædende amerikanske videnskabsmænd nægtet at kende Dr. Rife.

For mere information om Rife-teknologiens historie og forfølgelsen fra de medicinske etablerede institutioner, læs bogen, The Cancer Cure That Worked – Fifty Years of Suppression af Barry Lynes, som indeholder en omfattende bibliografi og fotokopier af mange vigtige dokumenter eller besøg Rife Videos.  For mere om Fishbein se Fishbein Info.

 

Forrige    • 07  Hvorfor er Forandringer så svær for Medicinske Eksperter?

.

Index    • Kontakt    • Finde mere på eNyt

 

 

00    01    02    03    04    05    06    07    08    09    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23

.

Juridisk ansvarsfraskrivelse

TOP

 

 

Copyright and Responsible 2008-2024 © e-Nyt smba (cvr 29814546)