TOP
 

       
Dr. Royal Raymond Rife

"End to All Diseases" - "Slut ´Med Alle Sygdomme"
skrev aviserne i 30'erne


 
HVOR KOMMER RIFE-FREKVENSERNE FRA?
 

Hvor kommer frekvenserne fra?

Har du nogensinde spekuleret på, hvor de Rife-frekvenser, vi bruger i dag, kom fra? For os er det største problem, vi har i dag med at bruge Rife-teknologi, at vi ikke har den samme grad af præcision og sikkerhed, som Dr. Rife havde ved at bestemme, hvilke frekvenser vi skal køre.

• DR. ROYAL RIFES TILGANG

Dr. Royal Rife havde en meget videnskabelig tilgang til at bestemme den nøjagtige frekvens, der ville dræbe enhver specifik type patogen. Han bestemte, hvad han kaldte Mortal Oscillatory Rate eller MOR-frekvenser af patogener ved at observere de bakterier eller virus, han målrettede gennem et meget kraftigt mikroskop. Da han fandt den rigtige frekvens, kunne han se mikroorganismens selvdestruktion. Han vidste med sikkerhed, hvilken frekvens der dræbte hvilken mikroorganisme, fordi han så det ske. Vi ved ikke, hvor mange mikroorganismer Dr. Rife fandt MOR-frekvenser for i sin levetid, en rapport var, at han identificerede 54. Desværre blev hans laboratorium saboteret ad flere gange og til sidst ransaget af FDA. Som et resultat gik det meste af hans forskning tabt eller blev stjålet. I dag har vi kun registreringer af 18 frekvenser, som Dr. Rife fandt.

• COMMON ANNOTATED FREQUENCY LIST (CAFL) - FÆLLES NOTERET FREKVENSLISTE

De fleste af de MOR'er, der er blevet dokumenteret siden Dr. Royal Rife, blev opdaget af en meget mere subjektiv forsøgs-proces. Folk, der havde en bestemt sygdom, kørte forskellige frekvenser og forsøge at identificere, hvilke(n) der så ud til at have den største effekt på deres symptom. De ville dokumentere disse frekvenser og dele dem med andre, der havde samme symptom, for at se, om de ville hjælpe dem. Dette er en temmelig "hit" eller "miss"-proces, der er genstand for mange falske muligheder. Du kan blive bedre eller få en Herx-reaktion på en frekvens, men det betyder bare, at den dræbte en eller anden mikroorganisme i din krop, men ikke nødvendigvis den, du håbede på. Hvis du har det bedre efter at have kørt en bestemt frekvens flere gange, kan det betyde, at du dræbte det patogen, du skød efter, eller det kan betyde, at du dræbte noget andet, og det fik dig til at føle dig bedre. Resultaterne af alle disse gruppeeksperimenter blev kombineret med resultater fra Dr. Rife og andre til det, der kaldes Common Annotated Frequency List (CAFL).

Selv med alle disse begrænsninger er CAFL-listen den bedste gratis ressource, vi har til MOR-frekvenser. Efter hvad jeg kan fortælle, ser det ud til, at frekvenserne, der er forprogrammeret i mange moderne Rife-maskiners autokanaler eller -mapper, kommer fra CAFL-listen. Du kan undersøge og downloade CALF-listen samt anden lignende liste på  electroherbalism.com

• MODERNE VIDENSKABELIG FORSKNING

Der har været et par moderne forskere med de videnskabelige og tekniske færdigheder for at være mere præcis, såsom Dr. Hulda Clark . Men Dr. Clark eksperimenterede med at bruge objektglas med døde patogener. Er de naturlige resonansfrekvenser af døde organismer de samme som den levende version? Sandsynligvis, men ingen ved det med sikkerhed? De fleste af de frekvenser, Dr. Clark identificerede, er 100 kilohertz eller højere. Det betyder, at Dr. Clarks frekvenser overstiger langt frekvensområdet for mange moderne Rife-maskiner, så de er ikke brugbare for de fleste Rife-eksperimentører. For at komme uden om dette, vil nogle forsøgsledere forsøge at skalere Dr. Clarks frekvens ned til en frekvens, som deres maskine kan generere og håbe, at de højere harmoniske vil nå hendes frekvens med tilstrækkelig kraft til at få arbejdet gjort. Det gør de ved at dividere Dr. Clarks frekvens a) med 2, indtil de får en frekvens, som deres maskine kan håndtere, eller b) med "e" (en matematisk konstant = 2,718281828459) hævet til en potens, der er et multiplum af 3 (3,6) ,9)( som er kendt som en scalier harmonisk), indtil de får en frekvens, som deres system kan generere.

Doug MacLean, der opfandt Doug Coil-maskinen, kopierede faktisk meget af Dr. Rifes proces, selvom han ikke var klar over Dr. Rifes arbejde på det tidspunkt. Han anskaffede sig et meget kraftigt mikroskop og brugte det til at finde frekvenser til at dræbe hans borreliose ved hjælp af en magnetisk spole. Vi lavede en Google-søgning for at prøve at finde en liste over Dougs frekvenser online, men vi havde ikke held. Hvis nogen har en URL/Link til hans frekvensliste, så e-mail den venligst til os (Kontakt).

• DNA KNYTTET TIL MOR (Mortal OscillATORY Rate)

I slutningen af ​​1990'erne udviklede en forsker ved navn Charlene Boehm en matematisk formel til at beregne MOR-frekvenser baseret på længden af ​​en mikroorganismes DNA-molekyle. Hun udgav en komprimeret version af afhandlingen i 1999. Du kan finde den på www.dnafrequency.com hvor de før skulle betales er de fra april 2024 gratis.

Når man sammenligner hendes beregnede resultater med de eksperimentelle resultater fra Dr. Royal Rife, er der en meget tæt sammenhæng, som indikerer, at hendes formel virker. Det fantastiske ved hendes metode er, at den er præcis, og den er ikke baseret på, at folk fortæller, hvordan de havde det. DNA-forskere har katalogiseret længden af ​​DNA-molekylerne for næsten alt på planeten, så formlen kan bruges på organismer, hvor eksperimentelt bestemte frekvenser ikke eksisterer. Jeg ville ikke have nogen betænkeligheder ved at bruge hendes frekvenser.

• LISTER (Listerne er endnu ikke tilpasset og i PDF format)

CAFL
NCFL
CAFL CROSS-REFERENCE LISTE

 

Forrige    • 16  Er Dr. Rife-Frekvenser farlige?

.

Index    • Kontakt    • Finde mere på eNyt

 
 

00    01    02    03    04    05    06    07    08    09    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23

.

Juridisk ansvarsfraskrivelse

TOP

 

 

Copyright and Responsible 2008-2024 © e-Nyt smba (cvr 29814546)